Edgy Veggie tonfisk sallad

Edgy Veggie ”tonfisk sallad”

 

1 påse Edgy Veggie veteflingor

6 msk majskorn

½ finhackad rödlök

2 dl soja yoghurt

4 msk kapris

2 msk solroskärnor

2 msk söt senap

1 tsk citronsaft

1 tsk socker

Salt och peppar

 

Servera med:

Rågbröd

Rårivna morötter

Spenat

 

Gör så här:

Lägg Edgy Veggie i en gryta tillsammans med 3 dl vatten och låt det sjuda i 15 minuter. Häll av vattnet och häll upp edgy veggien i en skål.

Tillsätt majs, lök, yoghurt, senap, kapris och solroskärnor och rör samman. Smaksätt med salt, peppar och citronsaft.

Rosta rågbrödet och lägg en stor klick Edgy Veggie sallad på, servera tillsammans med rivna morötter och färsk spenat.