BBQ biffar med melonsallad

BBQ biffar med melonsallad

 

BBQ biffar:

125 g Edgy Veggie vetegranulat

2 msk strösocker

1 lök

2 msk balsamico vinäger

1 tsk senap

1 ägg

1 dl mjöl

1 stk röksmak

salt

svartpeppar

 

Melonsallad:

½ Galiamelon

½ honungsmelon

½ cantaloupemelon

1 paket halloumi

1 liten bunte mynte

1 msk sumak

skal och saft av en limefrukt

kallpressad olivolja

 

Burgarna:

Finhacka löken, stek den mjuk, strö över strösocker och balsamicovinäger och låt koka samman.

Mixa bönorna.

Blanda ägg, senap, röksmak, ströbröd och mjöl. Blanda i den karamelliserade löken. Och efter det Edgy veggien.

Blanda allt samman. Krydda med salt och peppar.

Innan grillning pensla på bbq glaze på burgarna.

 

Melonsallad:

Skär halloumin i lagom stora bitar, stek I olivolja tills de är gyllene och spröda. Låt svalna.