Edgy Veggie ramen soppa med kål

Edgy Veggie ramen soppa med kål

 

1 burk Edgy Veggie veteflingor

3 dl kokande vatten

Vitkål (1/4 huvud finhackat)

1 lök (finhackad)

2 morötter (skalade och skurna i tunna skivor)

7 dl vatten

1 grönsaksbuljong

2 paket Ramen nudlar (tillagade)

1 tsk risvinäger

2 tsk socker

1 msk + 1 tsk röd curry pasta (för mildare soppa använd inte den extra tsk)

1 msk olja

Topping:

Koriander och Sesamfrö

 

Instruktioner:

Häll olja, morötter och lök i en wok. Stek i 10 min.

Tillsätt därefter vitkål, röd curry pasta, socker, vatten och vinäger. Låt sjuda i 20 minuter.

Under tiden, tag en burk Edgy veggie häll upp i en bunke, häll 3 dl kokande vatten och ½ grönsaksbuljong över. Låt svälla.

Tillsätt Edgy Veggien, de kokta nudlarna, ½ grönsaksbuljong till woken och låt det sjuda i 5 minuter.

Toppa med koriander och sesamfrö och servera.