Fyllda pastasnäckor

Fyllda pastasnäckor

 

25 st stora pastasnäckor

1 burk Edgy Veggie vetegranulat

1 paprika

2 msk torkad basilika

2 msk paprikapulver

1 msk vitlökspulver

1 msk chilipulver

Salt och peppar

1 burk majs

250 g tomatsås

2 msk jästflingor

Jästflingor

Färsk basilika

 

Gör så här:

Sätt på ugnen på 200°C.

Koka pastan al dente. Låt dem ligga i kallt vatten tills de ska fyllas.

Blötlägg Edgy Veggie i en gryta med 3 dl varmt vatten. Låt stå 5 min.

Skär paprikan i små tärningar.

Tillsätt alla kryddor i grytan med Edgy Veggie samt paprikan och majs. Rör runt.

Kleta ut lite tomatsås i botten av en ugnsfast form.

Fyll fastasnäckorna och lägg dem i formen. Häll på resterande tomatsås och baka i ugnen i ca 20 min.

Toppa med jästflingor och färsk basilika.