Snabb Curry Gryta

Snabb Curry Gryta

 

1 liten aubergin

1 gul lök

1 vitlöksklyfta

1 förpackning svarta bönor (ca 400g)

1 msk curry

1 msk garam masala

2 krm cayennepeppar

2 förpackningar hela tomater

1 burk Edgy Veggie veteflingor

½ dl rostad mandel

rapsolja

salt, svartpeppar

 

Hacka lök och vitlök fint. Skär auberginen i fyrkantiga bitar ca 1 cm stora. Skölj bönorna och låt rinna av.

 

Fräs kryddorna, lök och vitlök i oljan.

Tillsätt auberginetärningarna och stek tills de fått färg. Tillsätt tomater , 3 dl vatten och 1 burk grova Edgy Veggie. Låt sjuda i 15 min.

 

Tillsätt bönorna och låt puttra i ytterligare 5 min. Krydda med salt och svartpeppar.

 

Toppa curryn med mandel. Servera gott bröd.