Vietnamesisk Banh-Mi Macka

Vietnamesisk Bánh-Mi Macka

 

1 burk Edgy Veggie veteflingor

3 dl grönsaksbuljong

 

Marinad

2 msk ljus soya

2 msk flytande honung

2 msk tomatpuré

2 tsk hackad vitlök

2 tsk hackad ingefära

 

Till fyllningen

Grönsaker, gärna inlagda

Majonnäs

Färsk koriander

 

Häll Edgy Veggien i en bunke. Häll över den varma grönsaksbuljongen, låt stå.

 

Blanda alla ingredienserna till marinaden. Häll marinaden över de blötlagda Edgy Veggie bitarna. Låt stå i ca. 20 minuter.

 

Sätt ugnen på 200°C, sätt in bitarna i ca. 15 minuter.

 

Skär en skåra i baguette bröd och bred på majonnäs. Fyll brödet med grönsaker, gärna inlagda. Tunt skuren gurka

samt färsk koriander.